2013. március 1., péntek

7. Rész: Viktor, Tomi, Tina

Vész Viktor: 

19 éves, Magyarországon él, születése óta. Két dolog van ami fontos az életében: a testvérei, és a zene. 2 testvére van, egy bátyja, meg egy húga. Imádja őket, és bármit megtenne értünk. A zene pedig tulajdonképpen a mindene. Kedvence Usher, mindegyik számát ismeri, tudja őket kívülről, meg az összes albumot is. Legszívesebben minden percét fülhallgatóval a fülében töltené. Bonyolult a családi háttere, erről utál beszélni. Kimutatja az érzéseit, de néha nem gondolkozik mielőtt cselekszik. Nyugodt, nehéz felidegesíteni. Elég romantikus, szeret enni, imádja az állatokat, imád sportolni, teniszezik, és focizik. Van egy tetkója, amit a testvérei elől is elrejt, nem árulja el, hogy mi az, vagy hogy hol van egyáltalán. Eddig 3 barátnője volt, még a gimiben, de valahogy sosem jött össze. Nem sír. Soha. Senki előtt. Úgy érzi, ez a gyengeség jele. Ő az Eiffel-Pop frontembere, és a Gucci egyik dolgozója. Befejezte tanulmányait (nem megy egyetemre, nem vágyik rá, őt a zene érdekli, és úgy érzi, azt nem tanítják sehol.)



Vész Tamás:

20 éves, hármuk közt a legidősebb. Ő vigyáz a testvéreire, annak ellenére, hogy már mind felnőttek. Szereti és megbecsüli őket. Rengeteg időt tölt a szabadban, imádja a természetet, legfőképp az erdőket, és a vizeket (folyók, tavak, tengerek, óceánok). Szereti Párizst, de Budapestet jobban. Zenész, jobban mondva rapper, de dobol is. Az álma, hogy egyszer olyan elismert rapper legyen mint Flo Rida, hiszen ő az akit istenít. Nem érzékeny, nem sértődik meg mindenen, nagyon erős, határozott jellem, bár néha meg kell adni neki a kezdő lökést. Ha mondjuk, például, a testvérei testi épségéről van szó, idegeskedik, nem tud nyugodt maradni, járkál fel alá. Elég sokat stresszel, és van, hogy teljesen felpörög, és olyan hiperaktív lesz, hogy az nagyon durva. Olyankor a leggyorsabb rap számokat is végigrappeli egy szuszra. Baseballozik, már kissrác kora óta, nagyon jól megy neki, sok versenyen részt vesz, de mostanában csak a zenére, és a bandára koncentrált. Szintén befejezte tanulmányit, nagyjából ugyanazon indok miatt, amiért Viktor.



Vész Tina:

Szép lány, 18 éves, életvidám. Mindig mosolyog, talán ezért is szeretik olyan nagyon. Hisz ad egyfajta pozitív energiát. Most fejezte be a gimit, majdnem mindenből kitűnő, csakhát az a nyamvadt földrajz... Ő is nagyon muzikális, neki nincs kedvenc előadója, mindenkit szeret. Egy banda azonban nagyon megfogta. Konkrétan oda van értünk! Ő egy igazi One Direction (azon belül is Zayn) rajongó. Megőrül értük, imádja a számaikat, és nagy álma, hogy egyszer találkozzon velük. Ez eddig még nem sikerült. Elég határozatlan jellem, az étteremben is háromszor megváltoztatja a rendelését. Most épp van egy barátja, akit nagyon szeret, már több mint egy éve együtt vannak, és minden nagyon jól megy. Ő Magyarországon él, de a kapcsolatukat csak megerősíti ez a pár hónap amit külön töltenek. Amúgy meg minden nap beszélnek, úgyhogy nincs gáz. Tinát meg jövőre várja az egyetem, úgyhogy neki is jót tesz egy kis kikapcsolódás a nyáron. Ő is egy banda frontembere, imád énekelni, kicsi kora óta.


2 megjegyzés: