2013. május 15., szerda

52. Rész: Geri


Sziasztok! Ebben a részben kicsit felelevenítem, hogy mi is történt Gerivel, Vivivel, és Tinával! Jó olvasást, komizzatok! *Bia*

Vergeci Gergő:

Geri már szeptemberben észrevette Vivit. Ő már 11.-es volt (igazi nagymenő), a lány viszont csak akkor érkezett. Persze Vivi 14 évesen nagyon naiv volt, gondolkodás nélkül beleugrott a kapcsolatukba. Minden a fagyos novemberben kezdődött. Megvolt az első csók, a suli udvarán. Ezt a suliújság is megírta, mindenki Vivi helyében akart lenni. Ezt ő nagyon élvezte, Cintyt is elhanyagolta, de ezt a barátnője megértette. A pár mindenhol együtt jelent meg, nagyon jónak tűnt a kapcsolatuk. És az is volt. Egyetlen egy szépséghiba volt a dologban, hogy Vivi jegyei a kettes-hármasról leromlottak egyesre. 7 tárgyból állt bukásra, amit a szülei egy ideig toleráltak, de március tájékán megelégelték a dolgot. Vivit el akarták tiltani a barátjától, amit egyikük sem akart. Március 12. volt az a nap, mikor a szülőknek végleg elegük lett a lányuk viselkedéséből. Igazán nem is járt haza, suli után levágta a táskáját otthon, aztán már ment is valahova Gerivel. Mindig késő este ment haza, hogy ne kelljen találkoznia a szülei szikrákat szóró szemeivel. Tehát március 12-én Vivit végleg el akarták tiltani a szerelmétől, amit ő semmiképp sem akart, ezért nagyot veszekedtek. Repkedtek a bútorzat kisebb darabjai, aminek az lett a vége, hogy Vivi bezárkózott a szobájába. Éjszaka felhívta Gerit, elmesélte a történteket, és a srác azt ígérte, hogy megszökteti. Persze Vivi erre soha nem mondott volna igent, de ott, akkor, ezt tette. Telejesen ki volt akadva, nem volt képes tisztán gondolkodni, és a szökést látta az egyetlen kiútnak. A sulijuk mellett van egy park, és ott egy hinta. Az volt a kedvenc helyük, és ide beszélték meg a találkozót, hajlani 5-re. Vivi minden fontosabb holmiját bevágta egy táskába, kiosont a házból, és elindult. Az eső zuhogott, mire odaért, már akkor át volt ázva. Háromnegyed 5-től fél 7-ig várt a barátjára, aki nem ment el. A lány hazament, és megállás nélkül sírt, napokig. Geri pedig felszívódott, másnap nem ment suliba, és a szüleiről sem volt semmi hír. Az egész család eltűnt, mintha soha nem is lettek volna. Ez persze megmozgatta az ifjúság fantáziáját, kialakult egy csomó pletyka. A leghihetőbb az volt, hogy leköltöztek a Balatonra, bár erre nem volt semmi bizonyíték. Viviben akkor összetört valami, és ez nagyon meglátszott az ezt követő kapcsolatain. Mivel voltak neki, de mind sikeres volt, barátokként váltak el. Ezzel nem is lenne baj, viszont Vivi egyiket sem szerette. Arra nem volt képes. És most itt van Tomi... Vajon szereti igazán? Senki (még talán ő maga se) tudja igazán.

Tina a Balatonnál ismerkedett meg Gerivel (tehát a pletyka igaz volt), mikor augusztusban pár napot ott voltak egy évvel ezelőtt. Az apjuk akkor nyaralt a barátnőjével (aki most már a felesége), és ezért a gyerekeit is elengedte Párizsból arra az időre. Ők ekkor a Balatont választották, ahol Geri szomszédságában béreltek házat. Geri Tinát is gyorsan az ujjai köré csavarta... van valami ebben a srácban... valami ellenállhatatlan... Tina csak pár napig maradt, viszont aztán kiderült, hogy Geri épp a Budapestre költözést latolgatta. Mikor megtudta, hogy Tina is oda készül szeptemberben, nem habozott tovább. Azt beszélték meg, hogy szeptemberben majd beszélnek, ha Tina hazaér. Ez így is történt, és utána is együtt maradtak, egészen a következő nyárig, mikor Tinának Párizsba kellett mennie. Ezt Geri "nem tudta elviselni", és egy hét után talált magának új barátnőt, Dórikát. Ezt Tina tudtára adta, méghozzá személyesen. Elment Párizsba, július 4-én, és elmondta a barátnőjének, hogy mi a helyzet. Persze a lány teljesen kibukott, de nagy szerencséje volt, hogy utána Vivi és Cinty segítségével rátalált Krisztiánra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése